Images

Category
  • Soort
    Business center

Description

Place for Bizz is een fullservice verhuurder van vijf kantoor- en bedrijfsverzamelgebouwen in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond. Fullservice houdt in dat ondernemers bij ons werk- en bedrijfsruimte kunnen huren; welke flexibel is in te delen en naar behoefte op te schalen. Maar we voorzien ook in service en dienstverlening zoals een bemande receptie, een snelle en beveiligde ICT-infrastructuur, vergader- en coachruimtes, flexplekken en parkeerplaatsen.

       

Al meer dan 37 jaar exploiteert Place for Bizz, business centers en in al die tijd hebben ze meer dan 600 grote en kleine ondernemingen gehuisvest. Van zelfstandige professionals en jonge bedrijven, tot mkb’ers en grote corporate ondernemingen. In 1980 werd het eerste business center in Valkenswaard geopend. In 2017 voegden ze daar een vijfde centrum De Noordkaap aan toe. Met ruim 17.500 m2 is het een van de grootste aanbieders van flexibele huisvesting in de regio.

Vanuit deze ervaring kennen en herkennen we de behoefte van ondernemingen en hun werknemers. Onze missie: voor een aangename én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz!

Wie zijn of haar werk graag combineert met een groene omgeving, kiest voor een werkplek bij Place for Bizz Helmond. Het business center is mooi gelegen en heeft een open en ruimtelijke uitstraling. Veel ondernemers genieten van de natuurlijke omgeving van het business center: pauze met wandeling of picknick aan het water!

Vanaf 25 tot 500 m2 per direct beschikbaar. Zowel kantoor, als atelier als bedrijfsruimte.

Bedrijventerrein: Bedrijvenpark Groot Schooten
Milieu categorie: 3
Hoogte: 6
Oppervlakte terrein: 6.000 m2
Oppervlakte kantoor: 3.812 m2
Aantal parkeerplaatsen: 80

Place for Bizz Business Centers

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond
Contactpersoon: Yvonne Beuker
Telefoonnummer: 040-3090820
Emailadres: info@placeforbizz.nl

Prijs: € 575 per maand excl. BTW per 1 kantoorunit van 25 m2 netto
Looptijd: Flexibel, opzegtermijn van 2 maanden

External Link

Map